IF IT WORKS IN SCANDINAVIA

 

IF IT WORKS IN SCANDINAVIA

KLÄDER OCH MATERIAL

”Plaggen är gjorda för dig att trivas i så att du kan fokusera på körningen och njuta av tillvaron.”

Det har visat sig att det som fungerar här, fungerar överallt. Här i Norden har vi fyra olika årstider att förhålla oss till och vi är vana vid att vädret kan spela oss ett spratt. När som helst och hur som helst. En dag som börjar kav lugnt med strålande sol kan plötsligt slå om till stormvindar med ösregn och iskyla. Eller tvärt om.

De erfarenheterna hjälper oss att utforma och utveckla våra kläder och material. Plaggen är gjorda för dig att trivas i så att du kan fokusera på körningen och njuta av tillvaron. I alla sorters väder.

VÄSTKUSTEN ELLER ITALIEN

”På motorcykeln kommer friheten, du kan lägga kraven och stressen bakom dig och bara köra.”

Oavsett vart du är på väg, har vi de rätta plaggen för dig på dina äventyr. Om du glider fram över storslagna, ensliga landskap på väg mot Nordkap, drar till Västkusten över en helg eller tar ut kurvorna i solen på slingriga landsvägar mellan Italienska vingårdar. Våra kläder förstärker din känsla.

FÖLJ OSS PÅ INSTAGRAM

@jofamamc

”När vi kör MC är det resan som är själva målet. Vart vi åker spelar inte så stor roll.”

Vägen är vårt andra hem och vi tror att du känner likadant. När vi kör MC är det resan som är själva målet. Vart vi åker spelar inte så stor roll. Asfalten under hjulen, vinden mot kroppen, dofterna från det omgivande landskapet. Det är allt detta sammantaget som vi känner och vill uppleva gång på gång.

Här spelar kläderna en avgörande roll. De ska vara säkra, tåliga och smidiga, ha rätt look och vara försedda med exakt de funktioner du behöver. Inga onödiga detaljer som sitter i vägen. Vi använder oss av materialteknik på högsta nivå med traditionell hantverkskunskap. Den kombinationen skapar kläder med fantastiska egenskaper.

Vårt mål är att du ska uppleva både säkerhet och komfort – i snygg design. Kom gärna in till någon av våra återförsäljare för att se och känna efter om vi har lyckats. Vi är säkra på att du känner igen kvalitet när du ser det.